Feesten en Evenementen

„A special place for special events“ – In het hart van Oost-België – midden in het drielandenpunt tussen België, Duitsland en Nederland – ingebed in een idyllisch park ligt het Kloster Heidberg. Het voormalige klooster werd volledig herbouwd tot een modern en multifunctioneel business & event center voor maximaal 300 gasten met overnachtingsmogelijkheid voor maximaal 76 personen.
Ons pronkstuk, de kapel, is het perfecte kader voor allerlei evenementen, of het nu gaat om bedrijfsfeesten, huwelijken, concerten of andere festiviteiten. Wij werken met de beste traiteurs van de regio en hechten veel belang aan het gebruik van regionale en hoogwaardige producten. Klanttevredenheid is ons ultieme doel.

Interesse?

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Dit zou u ook kunnen interesseren
seminare-composition
CATERING

Individueel &
op maat

Banket of walkingdinner - wij werken samen met de beste traiteurs in Oost-België en bieden een veelzijdige keuze om van elk type evenement een succes te maken.

U hebt de keuze tussen geselecteerde traiteurs, ons eigen restaurant met een uitgebreide kaart voor lunch en diner of een bezoek aan een van de restaurants van Eupen.

Onze catering partners
Wat onze klanten zeggen

“Een van onze cursussen voor lesgevers vond hier in augustus 2020 plaats. Wij waren heel tevreden over de conferentiezalen, de catering, de kamers en het professionele en behulpzame personeel.
Het klooster ligt vlakbij het treinstation en is goed bereikbaar. Een aanrader!”

Taalunie Brussel

Onze voordelen in een oogopslag

  • 5 vergaderzalen (tot 285 m²)
  • 38 tweepersoonskamers (waarvan 1 toegankelijk voor PBM)
  • Meertalige service
  • Restaurant met een capaciteit van 76 personen
  • Volledig toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit ♿
  • Privéparking (80 voertuigen, 4 toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit)
  • Kapel voor voorstellingen, kamerconcerten, vergaderingen, recepties en feesten
Meer indrukken